De beleidsprofessional: “Keer op keer een toetsings- en denkkader om mee te werken ”

Het jaar 2014 was voor onze organisatie een spannend jaar. Onze organisatie, een SW bedrijf, stond onder druk van de betrokken gemeenten.

Onder die druk en spanning maakten wij ons jaarplan voor 2015. Hierbij zochten wij een objectieve toetsing voor onze plannen en de uitwerking ervan over de inrichting en de nieuwe processen in onze organisatie. versleten-boekDeze vonden wij in het boek All@Work, dat net uit was. All@Work was keer op keer ons toetsings- en denkkader. De analyses in het boek en de bedrijfscase hielpen ons enorm. Het gaf ons nieuwe inzichten en aanscherpingen. Bovendien was het een bevestiging voor onze nieuwe voorstellen.

Later hebben we All@Work als denkkader gebruikt bij het uitwerken van een businesscase voor een mogelijk nieuwe organisatie. Ook toen bleek het een goede steun in de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>